آتو ریدر

همه چیز در اینجا

آتو ریدر

همه چیز در اینجا

مطالب همه وب!

کلمات کلیدی

زوجی که حتی مرگ هم آنها را از هم جدا نکرد

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان – آکا

بیوگرافی و عکس های دیدنی از آزاده صمدی

فال امروز شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۴

اموزش تهیه کیک شکلات همراه پرتغال

اس ام اس های لاین و وایبر ( سری ۵)

لینک گروه های تلگرام

بهترین گروه های تلگرام

گروه های دختر در تلگرام

عکس کتایون ریاحی در مجله مدلینگ

عکس خانوادگی سید حسن خمینی

اسیر داعشی ابتدا قبرش را کند و بعد او را سر بریدند+فیلم

عکس های سفر احمدی نژاد به شهرکرد و شعار هوادارانش

درمان گرمازدگی با خاکشیر+آموزش درست کردن شربت خاکشیر

همه چیزهایی که قبل از صیغه کردن باید بدانید

عکسهای تبریک روز مادر سال ۹۴

با این روش مدیر گروه های وایبر شوید

آزارجنسی دو نوجوان ایرانی در عربستان؟!

اعمال و متن دعای شرف شمس

مدلهای مانتو نخی و خنک بهاره و تابستانه ۹۴

عکس های سریال تنهایی لیلا + پشت صحنه تنهایی لیلا

انصاریان مجری برنامه برترین های فصل

پیروزی پرگل آرسنال مقابل لیون در امیریتس کاپ

گسترش عنوان تیم اخلاق را دریافت کرد

ملوان با قلعه‌نوعی آماده برای ذوب آهن

کاپیتان سایپا مرد اخلاق سال شد

تاج: در انتخاب‌بهترین‌ها دخل و تصرفی نداشتیم

منصوری برترین کمک داور سال شد

صالحی سوت طلای ایران را دریافت کرد

بیرانوند دستکش طلایی ایران را دریافت کرد

۵ تکنیک ضد اضطراب که باید بدانید

يكشنبه, ۷ تیر ۱۳۹۴، ۰۷:۱۰ ق.ظ

تکنیک های ضد اضطراب

تکنیک های ضد اضطراب

اضطراب معمولا نتیجه استرسی است که از تغییرات اساسی مانند جابه‌جا شدن یا شروع یک شغل جدید سرچشمه می‌گیرد. اضطراب می‌تواند نگرانمان کند و احساس عصبی بودن، تنش، تندخویی و تحریک پذیری و واکنش‌پذیری به ما دهد، به آرامش رسیدن و خوابیدن را سخت می‌کند و درنتیجه غلبه برمشکلات و روبرویی با چالش‌ها برای‌مان دشوارتر می‌شود. اگر خوش شانس باشیم، این علائم بعد از چند روز ناپدید می‌شوند و نگرانی و تشویش فروکش می‌کند و به روال عادی برمی‌گردیم.

اما اگر اضطراب رهای‌مان نکرد چه؟ اگر بدون دلیل خاصی اضطراب داشتیم چطور؟ حتی نگرانی شما می‌تواند منبعی برای نگرانی باشد! خبرخوب این‌که چه از اضطراب موقعیتی رنج ببرید و چه از اضطراب مدام به تنگ آمده باشید، می‌توانید علائم آن را مدیریت کنید.

دراینجا پنچ تکنیک وجود دارد که به شما برای مدیریت احساسات‌تان کمک می‌کند.

  1. طبیعت اضطراب را بفهمید

همه ما با اضطراب آشنا هستیم، یک وضعیت طبیعی بشر و بخشی حیاتی از زندگی. اضطراب به ما در تشخیص و واکنش نسبت به خطر کمک می‌کند و همچنین به ما برای مقابله با چالش‌های سخت، انگیزه می‌دهد. از طرفی دیگر، اختلال اضطراب می‌تواند خطرات زیادی برای سلامتی داشته باشد. شناختن اضطراب‌تان ازنظر شدت، انگیزه و رفتار مهم است. ممکن است اضطراب درشما به واسطه طیفی از رفتارها مانند هراس زدگی، فوبیا، و عادات وسواسی بروز کند. اگر ندانید که چگونه آن‌را مدیریت کنید، اضطراب دراین سطح می‌تواند تضعیف کننده باشد. اما چگونه؟

  1. دلایل اضطراب را کشف کنید

اختلالات اضطرابی می‌تواند توسط طیفی از محرک‌های درونی یا بیرونی خاص ایجاد شود، از خاطرات دلخراش، موضوعات خاص، موقعیت‌های خاص و موقعیت‌های فیزیکی گرفته تا یک نگرانی کلی درمورد این‌که اتفاق بدی در آینده رخ خواهد داد. خاطرات دلخراش مانند فروپاشی خانواده، زورگویی‌های مداوم یا جنگ و اختلاف، تجاوز و خشونت، یا حوادث تغییردهنده زندگی مانند تصادف، می‌تواند افراد را نسبت به اضطراب، آسیب پذیرتر کند. عوامل کاهش استرس برانگیز، ممکن است بیشتر از حد توان مکانیسم طبیعی شما برای رویارویی باشد. بخشی از پروسه شناخت اضطراب ما، به مشتاق بودنمان درباره سوابق و تمایل ما برای یادگیری کنترل وضعیت فیزیکی‌مان برمی‌گردد.

  1. برای روابط‌تان، محدوده‌های مناسب و سالم تعیین کنید

اضطراب شدید می‌تواند توانایی شما را برای حفظ روابط سالم، تضعیف نماید. اگر با کنار کشیدن از حضور در اجتماعات شروع کنید، راحت‌تر و مطمئن‌تر خواهد بود. ممکن است بی‌خود و بی‌جهت تحریک پذیر و غیرمنطقی و نگران شوید از این‌که اتفاقی منفی درحال روی دادن است. اولین قدم، شناخت "واقعیت" شماست، که با اندیشه‌ها و احساسات‌مان تعریف می‌شود. وقتی اضطراب وجود داشته باشد، احساس می‌کنیم که تحت سلطه هیجانات‌مان هستیم، بنابراین تشخیص و موشکافی‌شان می‌تواند دشوار باشد. اما اگر این جدال درونی را با کسی که به او اعتماد دارید شریک شوید و درمیان بگذارید، بسیار مفید است. همچنین تشخیص روابط مهلکی که شاید به اضطراب شما مربوط باشد، مهم است و باید خودتان را از نفوذ این افراد رها کنید.

  1. تکنیک‌های ریلکسیشن را یاد بگیرید تا سیستم عصبی مضطرب‌تان آرام شود

ثابت شده که درمان‌هایی مانند ورزش، تای‌چی، و یوگا از اضطراب کم می‌کنند. بررسی کنید و کشف کنید که کدام برای شما بهتر جواب می‌دهد و تا زمانی‌که افکار مشوش و گرایشات اضطرابی را دور نکرده‌اید، به تکنیک انتخابی‌تان ادامه دهید.

  1. از مهارت‌های اندیشیدن استفاده کنید

اندیشیدن، بیشتر روی تغییر رابطه میان فرد مضطرب و اندیشه‌اش تکیه دارد تا روی تغییر خود اندیشه. با این تکنیک، ما شاهد و آگاه بر پردازش خودمان خواهیم بود.

مدیتیشن به افراد کمک می‌کند تا از حالت " هدایت اتوماتیک" که منجر به منفی فکر کردن و واکنش منفی نشان دادن می‌شود، فاصله بگیرند. کارل جونگ گفته است " اگر ناخودآگاه را آگاه کنیم، زندگی‌مان را هدایت خواهد کرد و به آن سرنوشت می‌گوییم." با کمک روان درمانی می‌توانیم ناخودآگاه را متوقف کرده، و به راه‌هایی که محیط، روانمان، افکارمان و وضعیت روحی‌مان را تحریک می‌کند آگاه شویم.

اضطراب می‌تواند یک بیماری ناتوان کننده باشد که بسیاری از جوانب زندگی را تحت تاثیر قرار دهد. دلیل آن چه موقعیت‌های استرس برانگیز باشد و چه تمایلات ژنتیکی به اضطراب، عوارضش کنترل شدنی است. دانستن و شناخت درمورد آن، اغلب مسئله و مشکلی است که می‌تواند تاریکی پیش از طلوع آفتاب باشد.

The post 5 تکنیک ضد اضطراب که باید بدانید appeared first on آلامتو.

نوشته ۵ تکنیک ضد اضطراب که باید بدانید اولین بار در آی کیو فان پدیدار شد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی